Factuurprogramma

Voor de meeste ondernemers is het bijhouden van de administratie een noodzakelijk kwaad. Liever bent u bezig met ondernemen. Dan is het fijn als u weinig tijd kwijt bent met factureren. Maak het uzelf gemakkelijk en stuur de factuur direct nadat een klus is afgerond. Online kan dat op ieder moment en vanaf iedere plek. Factuur aanmaken en direct per e-mail verzenden. Geen ordners vol rekeningen, maar alles digitaal en direct verwerkt in de administratie. Dat bespaart flink wat tijd. Dus voortaan geen vervelend administratief werk meer op de avonden of in het weekend.

Met een online factuurprogramma wordt factureren (bijna) leuk!

KvK-handelsregister voor klantgegevens  

Factuur maken, maar geen klantgegevens bij de hand? Met de meeste factuurprogramma’s haalt u eenvoudig adresgegevens en het KvK-nummer op uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel. U voert alleen een bedrijfsnaam in en de rest wordt automatisch aangevuld. Makkelijker kan bijna niet!

Snel facturen maken en versturen

Komt u net bij een klant vandaan? Wacht dan niet met het versturen van uw factuur. Als u met een online factuurprogramma werkt, kunt u altijd en overal factureren. Gewoon via uw smartphone of tablet. Dat bespaart veel tijd en voorkomt dat u het later vergeet. 

 

Bekijk de video

Overzichtelijk online dashboard

Controleer 24/7 hoe uw bedrijf presteert. Zijn er veel openstaande verkoopfacturen? Wie zijn uw beste klanten en hoe staat het met de omzet? In overzichtelijke diagrammen geeft een online dashboard u antwoord op deze vragen.

Dashboard bekijken?

Opslag in de cloud. Veilig onder alle omstandigheden

Het kan iedereen overkomen: documenten of computerbestanden die verloren gaan of beschadigd raken. Door brand, diefstal of een computercrash bijvoorbeeld. Als u met een online-factuurprogramma werkt, worden uw gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Goed beschermd, maar wel altijd en overal voor u toegankelijk. 

Bonnetjes scannen en inboeken

Bonnetje ontvangen na het tanken? Maak er een foto van of scan het in. Upload de foto van de bon direct in uw administratie. De geüploade inkoopfacturen en bonnetjes worden automatisch geboekt. U hoeft de boeking alleen nog maar even te controleren. Zo raakt u nooit meer bonnetjes of inkoopfacturen kwijt.

Eenvoudig online samenwerken 

Bij een goed factuurprogramma kunt u uw boekhouder of accountant toegang geven tot uw administratie. Samen verdeelt u het werk. U kunt veel zelf, maar er zijn altijd vragen waarbij de kennis van uw boekhouder of financieel adviseur handig of noodzakelijk is. 

Enthousiast geworden?

Kies dan voor een online-factureerprogramma dat makkelijk werkt. Met SnelStart kunt u snel en eenvoudig zelf factureren en boekhouden. Op elk moment en vanaf elke locatie. U kunt het programma 30 dagen lang gratis proberen. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak van SnelStart Web!

Op de website van SnelStart kunt u terecht voor handige stappenplannen en instructievideo's. Bij vragen staat de klantenservice voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Gratis proberen

Overal een factuur kunnen versturen?

App beschikbaar voor iPhone, iPad en Android.

Download via Google Play, App Store of Windows Phone Store.